• ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΡΑΓΑΔΕΣ-ΜΕΛΑΣΜΑ

Οι ραγάδες είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα για σχεδόν κάθε γυναίκα. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα –την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης, εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές. Έτσι λοιπόν ευτυχή γεγονότα, όπως ο ερχομός ενός μωρού ή η νίκη της μάχης για την απόκτηση μιας νέας σιλουέτας που κερδήθηκε με πολύ κόπο, μπορεί να αμαυρωθούν  από αυτά τα σημάδια που αποσπούν την προσοχή.

Το γεγονός ότι οι ραγάδες αποτελούν μια φυσιολογική κατάσταση δε σημαίνει ότι πρέπει να ζήσετε μια ζωή με αυτές. Επιτέλους υπάρχει μια θεραπεία για τις ραγάδες που μπορεί να σας χαρίσει την καθαρή, απαλή και ευχάριστη  στην αφή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν. Η θεραπεία Laser για τις ραγάδες αποτελεί μια μη χειρουργική διαδικασία που χρησιμοποιεί παλμούς φωτός fractional laser για να διασπάσει τις ραγάδες και να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σας. Με λίγες μόνο απλές θεραπείες, μπορεί να μειωθεί η ερυθρότητα, να απαλυνθούν οι ραγάδες και η επιδερμίδα να είναι έτοιμη να εκτεθεί στα βλέμματα.

Πρόκειται για μια γρήγορη και εύκολη θεραπεία που συνήθως διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να μας δώσει εξαιρετικά και μακρόχρονα αποτελέσματα. Είναι ιδανική θεραπεία για όλες τις ραγάδες, οτιδήποτε και αν τις προκάλεσε. Το καλύτερο από όλα είναι ό,τι συνήθως η θεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη θεραπεία για εσάς.